Solarizate

El material formatiu que s´ha desenvolupat com a suport docent en el marc del programa ´”Solarízate” està orientat a ajudar al col·lectiu docent d´una banda, i al dels alumnes, d´una altra per estendre els seus coneixements entorn a l´energia, el medi ambient i el canvi climàtic. D´aquesta manera podran abordar els debats que es generen al voltant d´aquests temes i les problemàtiques que presenten.

El material orientat als/les alumnes té dos components. D´una banda hi ha un conjunt de tretze fitxes preparades per debatre conceptes com els de l´energia, l´estalvi energètic i la utilització de les energies renovables per a qualsevol nivell educatiu. De l´altra hi ha un seguit d´experiments pràctics en les quals els/les alumnes hauran de conjugar conceptes de física o tecnologia amb els de les manualitats per així poder fer funcionar determinats prototips.

Ves al seu enllaç

Com es produeix energia amb el sol?

Les formes que tenim d’aprofitar el sol

Canvi climàtic

Els comentaris estan tancats.