Aplicacions online sobre energia- NATURGY

Aprèn sobre energia i descobreix el teu talent en disciplines STEM, jugant amb un catàleg de propostes de la Fundació Naturgy. Es tracta de recursos didàctics ludificats adreçats a tots els públics, amb els quals podràs jugar des de casa.

 

 

construir-eficientemente

Construeix eficientment

“Construeix eficientment” és una aplicació informàtica en què es planteja la construcció d’un edifici sostenible amb tres itineraris diferents: la construcció d’un habitatge nou, la reforma d’un habitatge i la construcció d’una escola nova. La visualització en 3D ofereix una visió real de l’habitatge que facilita la integració de continguts.A partir dels 10 anys.

paisaje2

Aquesta experiència participativa permet descobrir com el gas renovable és una energia clau per frenar el canvi climàtic i afavorir l’economia circular. Es pot desenvolupar en diferents nivells de dificultat i tracta també de qüestions tècniques. L’experiència planteja el treball en valors, el desenvolupament del sentit crític, el civisme i el compromís social.A partir dels 14 anys.

 

ahorro2

Aquesta experiència participativa permet descobrir com el gas renovable és una energia clau per frenar el canvi climàtic i afavorir l’economia circular. Es pot desenvolupar en diferents nivells de dificultat i tracta també de qüestions tècniques. L’experiència planteja el treball en valors, el desenvolupament del sentit crític, el civisme i el compromís social.A partir dels 14 anys.

 

 

Aquesta experiència participativa permet descobrir com el gas renovable és una energia clau per frenar el canvi climàtic i afavorir l’economia circular. Es pot desenvolupar en diferents nivells de dificultat i tracta també de qüestions tècniques. L’experiència planteja el treball en valors, el desenvolupament del sentit crític, el civisme i el compromís social.A partir dels 14 anys.

 

luz2

Aquesta experiència participativa permet descobrir com el gas renovable és una energia clau per frenar el canvi climàtic i afavorir l’economia circular. Es pot desenvolupar en diferents nivells de dificultat i tracta també de qüestions tècniques. L’experiència planteja el treball en valors, el desenvolupament del sentit crític, el civisme i el compromís social.A partir dels 14 anys.

Els comentaris estan tancats.