U4Energy

U4energy és la primera competició paneuropea d’educació per a l’ús de l’energia organitzada per la Comissió Europea. Es competeix amb centres educatius de tot Europa i es poden compartir els resultats més enllà de les fronteres. A la galeria de participants es trobaran exemples sense igual de pràctiques de primer nivell, a les quals ¡també podem contribuir! El comissari d’energia, Sr Günther Oettinger, segueix de prop la iniciativa U4energy i donarà la benvinguda personalment als guanyadors en la cerimònia de premis europea a Brussel · les.

Ves a la seva pàgina principal

La incorporació del tema de l’energia en el pla d’estudis de vegades pot resultar difícil. Per això, U4energy ofereix un dipòsit complet de recursos vitals que seguirà creixent amb el temps. Aquests recursos proporcionen un món de material educatiu que pot ajudar els professors a abordar l’eficiència energètica a l’aula. Tant si busques una activitat per trencar el gel, un experiment divertit o un pla de lliçó interactiu has arribat al lloc adequat. Cerca per idioma, edat, tipus de recurs o tema.

Els comentaris estan tancats.