Gas i petroli: l´energia dels fòssils

Per conèixer el gas i el petroli, des de la seva formació, fins als seus usos, fent comprensibles el seu origen, la producció i l´aplicabilitat.

La nova exposició Gas i petroli: l´energia dels fòssils s´ha creat amb l´objectiu de donar a conèixer el gas i el petroli, des de la seva formació, fins a la versatilitat d´usos, fent comprensibles l´origen, la producció i l´aplicabilitat. Es fa una anàlisi de l´ús d´aquestes fonts d´energia fòssil, passant per la gran diversitat d´indústries que en depenen. Cal conèixer a fons aquests materials tan preuats i la manera d´usar-los, per poder gestionar els recursos amb criteri.

Amb aquesta nova exposició, el Museu (MNACTEC) pretén assolir les expectatives i il·lusions de fer més comprensible l´evolució i l´estat de la qüestió d´un tema tan important i tan actual com l’energia dels fòssils.

L´exposició segueix diferents eixos conductors pensats per a la diversitat del públic que ens visita. Consta d´un espai introductori i la resta de temàtica específica: l´espai destinat a gas manufacturat, el dedicat a interactius per comprendre els motors de combustió interna i la seva evolució, l´espai d´origen i formació del petroli i gas natural, també un àmbit dedicat exclusivament al petroli, amb els processos de tractament i les indústries que se´n deriven, com la petroquímica, l´espai destinat als nous usos del gas natural i, finalment, hi ha una zona de reflexió sobre els combustibles fòssils i el medi ambient.

Visita virtual : La nova exposició Gas i petroli: l´energia dels fòssils

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *