ZOOM Nens en Moviment per a l’Acció Climàtica

Des de 2002 els nens de tot Europa participen en la campanya de protecció “ZOOM – Nens en Moviment per a l’Acció Climàtica”.Des de llavors, més de 1,2 milions de nens de 35 països han participat més de 160.000 només l’any passat. Els nens mostren als polítics i al públic adult a tot el món que no accepten les promeses buides, sinó que contribueixen personalment en la mitigació del canvi climàtic mitjançant la recopilació de Petjades Verdes

Desenes de milers de nens a les escoles bressol i escoles a Àustria, República Txeca, Alemanya, Hongria, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Suècia, Suïssa i Ucraïna fan accions per a la mobilitat sostenible i la protecció del medi ambient d’una manera lúdica: Els “Kids on the Move” viatges éssent respectuosos amb el clima anant a peu, en bicicleta, en patins, en autobús i en tren en la seva vida diària per a un millor clima global. Cada viatge per mitjans sostenibles compte com una empremta verda.

Ells s’apunten a trobar la manera de contribuir a un millor clima anant a peu i amb bicicleta,  s’assabenten de les maneres d’anar a l’escola en altres països i adquireixen el coneixement de la situació global del clima en un viatge simbòlic, virtual al voltant del món. Aquest viatge els porta a través de tots els continents i acaba a la Conferència sobre el Clima de les Nacions Unides a Varsòvia, al novembre, on Aliança del Clima lliurarà les Petjades Verdes recollides a tot Europa als participants.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb:
Claudia Schury, tel. +49-69-717139-22, C.schury @ climatealliance.org

Més informació (anglès) :

http://www.zoom-kidsforclimate.eu/fileadmin/inhalte/Dokumente/englisch/2013/ZOOM_Short_Instruction_Manual_2013.pdf

Tots els materials didàctics estan preparats per ser descarregats en

http://www.zoom-kidsforclimate.eu/materials.html

 

 

——————–
Climate Alliance / Klima-Bündnis / Aliança del Clima eV
Secretariat Europeu
Galvanistr. 28, D-60486 Frankfurt am Main
Tel +49-69-717139-0, Fax +49-69-717139-93
europe@climatealliance.org http://www.climatealliance.org

Angela Hanisch, Relacions Públiques i Newsletter
Tel +49-69-717139-12, A.hanisch @ klimabuendnis.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *