AULA D’ENERGIA

Efigy Education

Efigy Education a l’aula

Es tracta d’una proposta didàctica de producció pròpia. L’activitat es desenvolupa a l’aula i és conduïda pels nostres propis educadors, que es desplacen al centre sol·licitador. Aquesta activitat planteja una dinàmica participativa per treballar l’eficiència i les noves tecnologies energètiques de manera curricular, amb alumnes de totes les etapes educatives.

Més informació:

Per a més informació, posa’t en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 412 96 85 o per correu electrònic a efigyeducation@naturgy.com.

Per informar-te sobre la nostra activitat educativa fora del programa Efigy Education, contacta amb educacionfundacion@naturgy.com.

L’Agenda 2030, aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides, identifica l’accés a l’educació de qualitat, així com a l’energia segura i sostenible, com a factors estratègics clau per al desenvolupament global i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. En aquest context, ens apropem a centres educatius de tot Espanya amb el nostre programa Efigy Education per fer accessibles coneixements tecnològics que facilitin la comprensió de les claus de l’energia i que garanteixin un futur més sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *