Amb la casa sí que s’hi juga

Tallers infantils per a la sensibilització energètica d’habitatges

El col.legi d’aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona han dissenyat un taller guiat per un monitor i adreçat a nens i nenes de 8 a 12 anys, famílies i escoles, on es treballen els temes de l’eficiència energètica en els edificis de forma didàctica i participativa, mitjançant senzills experiments i exemples pràctics, on la rehabilitació d’un habitatge servirà com exemple per conèixer materials i recursos.

L’objectiu d’aquest taller per a la sensibilització energètica d’habitatges, és donar a conèixer la importància de l’estalvi d’energètic i descobrir les possibilitats d’eficiència energètica que ens ofereix un habitatge. Es tracta d’aportar als nens i als joves uns valors i coneixements que els permetin entendre la relació entre habitatge i l’energia i així utilitzar-los més eficientment.

Interactiu

Un interactiu ofereix un espai per experimentar des de casa amb els elements i construir un habitatge més confortable i energèticament sostenible aplicant mesures de millora per reduir els consums.

https://www.apabcn.cat/ca_es/agenda/Pagines/Taller-Amb-la-casa-si-que-si-hi-juga.aspx

interactiu

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *