Cases amb energia

“Cases amb energia” és una exposició itinerant, d’interès ciutadà, que vol recórrer el màxim de municipis de Catalunya per conscienciar de la importància de viure en llars energèticament eficients. Es pot acollir amb el següent detall:

– Cessió d’un equipament municipal per acollir la mostra: de 25 a 100 m2.
– Durada de l’exposició: 4 setmanes mínim.

Descarrega’t el dossier de l’exposició aquí.

cases amb energia

 

Durant la setmana de l’energia 2014 a partir del dia 26 de juny la podeu visitar a la seu de la Diputació de Barcelona a l’Escola Industrial

on podreu fer un recorregut per l’interior d’un habitatge que permet al visitant valorar, des del punt de vista de l’eficiència energètica. Durant la visita s’explora l’eficiència energètica de l’habitatge i s’analitza la informació que el certificat energètic ens dóna.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *