Anton Serra Pujadas

Flauta travessera

Nascut el 1957 a Barcelona – ciutat on resideix actualment – el flautista ANTON SERRA va estudiar la carrera de música a Suïssa amb Jean Paul Haering, Hans Jurgen Möhring, Jean Pierre Rampal, Aurel Nicolet i Willy Freivogel.
Laureat en diversos concursos internacionals, ha fet més de 700 concerts a Espanya, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Alemanya, Israel, Rússia, República Txeca i Finlàndia. Ha tocat amb destacats solistes internacionals (Maxence Larrieu, IgorFrolov, Alberto Lysy, etc…), i acompanyat per orquestres de prestigi com la “Filharmonia de Cambra de Barcelona”, l’”Orchestre de Chambre de Paris”, la “Mozart Festival Orchestra”, la “Haydn Festival Orchestra”, “The Moscow Kamerata” fent diverses gires i gravacions en directe, “The New Israel Chamber Ensemble”, l’ Orquestra “Arthur Rubinstein”, l’ “Orquestra de Cambra de Bratislava”, l’“Orquesta de Cámara de La Linea” fent una gira per Alemanya, etc.
És membre fundador del Trio Marshall, Oberón Trio, Clàssic BCN, Artemps Trio, Sextet Poulenc i Gerhard Quintet, rebent sempre crítiques molt positives tant del públic com de la premsa.
Ha gravat per a Radio Nacional de Espanya i Catalunya Música, la qual retransmet assíduament les seves gravacions en directe i d’estudi, molt apreciades també per la premsa.
És professor de flauta a la prestigiosa Acadèmia Marshall de Barcelona i al Conservatori Professional de Granollers. Ha estat sovint membre del Jurat à l’”École National de Músique de la Ville de Tarbes (França) i president del jurat al Concurs Internacional “Florestano Rossomandi” de Bovino (Foggia, Itàlia). Anton Serra toca amb una WSM Haynes forjada en or a Boston expressament per a ell.