Eva Del Campo Cassé

Clave, Piano, Música antiga

Nascuda a Barcelona. Després d’haver finalitzat la formació pianística inicia els seus estudis de clavicèmbal amb  Jordi Reguant i Marju Vatsel en diferents Conservatoris del territori Català.

Més tard, es gradua en el Departament de Musique Ancienne del CNR de Toulouse (França) amb Yasuko Bouvard i François Saint-Yves (baix continu) entre d’altres. Es Gradúa també en  Grau Superior de Clave amb Beatrice Martin en la Esmuc (Escuela Superior de Música de Catalunya) .

Ha realitzat nombrosos cursos i seminaris en Itàlia, França i Espanya  on ha pogut treballar amb  Enrico Baiano,Kenneth Weiss , Maggie Cole, Anne Catherine Vinay, Alain Gervreau, Gilles Colliard, entre d’altres.

Ha actuat en diferents Festivals i Cicles de Música Antiga com: Festival de Música Antigua “Castillo de Aracena” (Huelva), Ciclo de Música Antigua-Caja San Fernando (Sevilla-Càdiz),Auditori de Barcelona,  Festival de Música Antigua” Eloy Zapico” (Asturias), Red de Juventudes musicales de Catalunya, Palau de la Música, Auditorio Pau Casals…, amb diferents formacions barroques com Caldara Ensemble, Ensemble Continium, Spiritus et Alme…

Té enregistrat un CD com a solista per a Columna Música amb l’ orquestra Girona XXI dirigida per Manuel Valdivieso

Amb l’ Orquestra Barroca “Academia 1750” ( Orquesta resident del Festival de Torroella de Montgrí) dirigida per Farran James,  ha realitzat diferents concerts amb directors com Ottavio Dantone,Alfredo Bernardini,…amb qui ha grabat un CD sobre simfonias de C. Baguer.

Col.labora  també amb d’altres orquestres com la OSPA(Orquesta Sinfónica del principado de Asturias), OBC(Orquestra Barroca Catalana), OCC( Orquestra de Cambra Catalana), OBSinfonietta,  etc.

Actualment és Professora de Clave en el Conservatori Professional de Música de Badalona , al Conservatori Professional de Música de Granollers (Barcelona) i al Conservatori Superior de Música del Liceu.