Després de la primera trobada amb tots els socis del projecte EYES els dies 5 i 6 de març de 2019, que va va servir per conèixer-nos i intercanviar experiències i bones pràctiques desenvolupades en altres programes similars anteriors, continuem treballant en la constitució del consell assessor i del grup d’acció de joves, el pla de comunicació, el calendari i altres aspectes interns.

En aquests moments hem acabat les entrevistes a joves que ens han aportat els seus punts de vista de cara a dissenyar l’estratègia del pla de comunicació. Des d’aquí volem agrair a tots ells la seva bona disposició: Júlia, Melany, Sergi, Martí, Jonatan, Yoba, Jett, Cristina, Clàudia, Mònica…

El següent pas de cara als joves serà convocar totes les persones interessades a una jornada de presentació del Grup de Joves per l’Acció el mes de juny, amb alguna sorpresa, que ja us n’explicarem els detalls més endavant.

D’altra banda, paral·lelament, hem convidant un grup d’experts per tal que formin el grup assessor (Advisory Board, en anglès), que ens acompanyarà i ens aconsellarà en aquesta cerca de nous camins cap a la implicació dels joves en la sostenibilitat. Molt aviat tindreu més notícies.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *