El ple ordinari de l’Ajuntament de Granollers del proppassat mes de juliol va aprovar per unanimitat una moció de declaració d’emergència climàtica.
Les entitats: Granollers Pedala, Granollers en Transició, la Magrana Vallesana, l’Ateneu de Granollers i l’Aliança per l’emergència climàtica van comprometre l’Ajuntament a establir els acords polítics, normatives i recursos necessaris per garantir reduccions de gasos d’efecte hivernacle per tal d’arribar al balanç net zero no més tard de 2050, així com aturar la pèrdua de la biodiversitat i restaurar els ecosistemes com a única resposta possible per evitar un col·lapse dels sistemes naturals (inclòs l’humà). Entre altres compromisos, hi ha l’abandonament dels combustibles fòssils i l’aposta per una energia 100% renovable de manera urgent i prioritària.
Caldrà fer-ne el seguiment i veure amb quines mesures concretes es porten a terme aquests compromisos.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *