El dissabte 5 d’octubre 2019 el grup de Joves d’Acció pel Clima va tenir el seu espai de co-creació per tal de començar a planificar la seva estratègia comunicativa i de treball. La co-creació és una metodologia activa, creativa i social basada en la col·laboració entre un grup de persones.
En primer lloc es van explicar els resultats de les accions dutes a terme fins a la data. Tot seguit es van detectar quatre grups destinataris, des del joves més conscienciats fins a persones que tenen altres prioritats més urgents. Després de decidir com contactar-hi, es van acordar els temes que es podrien tractar, és a dir,  els missatges segons els seus perfils, i es va definir el taller de co-creació a impartir i a replicar per part dels membres del Grup de Joves d’Acció pel Clima. Així, es van formar equips de treball, amb una o dues persones referents al capdavant, segons les afinitats de cadascú: Mobilitat, feminisme, fets científics, alimentació, cultura, societat i hàbits de consum.
Finalment, el grup va analitzar el punt de partida: preocupacions, prioritats i reptes en clima i energia; reptes per aconseguir la participació en la política i la gestió pública, i recomenacions per la ciutat de Granollers.
La idea de fer un gran esdeveniment al final del projecte (l’Ecofest), a la tardor de 2020, també va quedar aprovada. L’objectiu d’aquest taller era recollir idees des del primer contacte i implicar-los en reunions posteriors de creació del ECO-FEST durant un any.

Va ser una reunió molt fructífera, amb molt bon ambient, on van sortir un munt de bones idees. Ara és l’hora de posar-les en pràctica i construir aquest nou projecte. No serà fàcil, però valdrà la pena. Bona feina!

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *