Encetem l’any 2020 amb dos tallers programats: un sobre vies d’incidència política en la lluita contra el canvi climàtic i un altre sobre vídeo participatiu.

El primer taller tindrà lloc dijous 30 de gener a Can Jonch, i tractarà sobre la incidència i la pressió política per l’acció climàtica, sobre la cultura de pau i el seu paper en la crisi climàtica i sobre com emprar la desobediència civil pacífica per reclmar accions urgents.

És una activitat gratuïta adreçada a joves a partir de 14 anys i a públic en general i per participar-hi cal inscriure’s escrivint al correu mediambientespaisverds@granollers.cat.

D’altra banda, el taller sobre vídeo participatiu permetrà a les persones participants aprendre tècniques per a la creació i guionització de vídeos participatius, com a eines per a l’acció climàtica.

Aquesta activitat tindrà lloc en tres sessions: la primera, dissabte 8 de febrer a la biblioteca de l’Escola Municipal Salvador Llobet, la segona, dijous 13 de febrer a la Sala B del GRA, i la tercera i darrera, dijous 27 de febrer a Can Jonch.

Per participar-hi, també cal inscriure’s escrivint al correu mediambientespaisverds@granollers.cat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *