La Taula jove per l’acció climàtica girarà a l’entorn de quatre grans eixos: 1. consum i mobilitat sostenible, 2. cultura educació i política, 3. alimentació conscient i 4. ciència i tecnologia; sorgits del treball que han dut a terme els i les joves del Grup d’acció pel clima del projecte EYES a Granollers, així com membres del grup de referents que els donen suport.

També s’hi debatrà sobre les dues grans qüestions al voltant de les quals fa recerca el projecte EYES: perquè el jovent, sobretot el més vulnerable, no s’implica en temes d’acció climàtica ?, i quines propostes fa el jovent al govern municipal per tal de contribuir a revertir el context de crisi climàtica global ?

Data i horari: 18 de març de 2020 (dimecres), de 18:00 a  20:00 h.

Lloc: Sala 4 de l’EMT

Activitat destinada a: joves de 14 a 29 anys

Inscripció gratuïta: Envia un correu a mediambientespaisverds@granollers.cat o per Whatsapp al 682 673 217.

Si ets dels 10 primers inscrits, et regalem 2 entrades per anar a l’òpera “Greta i els Trihumans el 28 o 29 de març a les 18h al Teatre Auditori de Granollers.

1 resposta

Trackbacks i pingbacks

  1. […] Com ja sabeu, hem entrat en la fase d’investigació al projecte EYES! A banda de les Taules d’acció pel clima que els jov@s de l’EYES hem programat pels propers 18 de març (EMT) i 15 de maig de 2020 […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *