Durant aquest mes d’abril, el Grup de Joves per l’Acció Climàtica del projecte EYES ha iniciat una campanya de vídeo anomenada #EYESChallenge via Instagram. El repte EYES basa en una sèrie de vídeos on els joves expliquen perquè participen en el projecte EYES i perquè el seu neguit i interès per la sostenibilitat i el canvi climàtic.

Quatre joves l’Helena, la  Júlia, l’Eva, la Maria i la Maliha van iniciar i etiquetar membres del Grup de referents del projecte, com la influencer Mónica Rosquillas, que va publicar un vídeo per explicar també perquè era important per a ella formar part del projecte EYES. Va dir que formava part del projecte EYES perquè “l’emergència climàtica és un repte que afecta especialment les persones joves i vulnerables. Hem d’actuar ara i és un problema global que té un efecte global, però es poden posar solucions locals ”.

L’Eva, un dels membres més joves de l’equip també va mencionar que la seva motivació principal per formar part del projecte EYES era perquè és important actuar ara!

La idea va néixer en una sessió de mentoria online que aquests dies de confinament estem fent entre el grup d’acció de joves i el grup de referents. Podeu trobar tots els vídeos aquí.

Estan en català però es pot publicar en l’idoma que més còmode et trobis. Si vols iniciar el teu propi repte, fes-nos-ho saber i et podem proposar. O bé …directament  pots pujar el teu propi repte!

Aprofitem per informar del NOU CALENDARI d’actes del projecte:

  • Taula jove per l’acció climàtica AJORNADA a divendres 25 de setembre del 2020. Properament difondrem el programa detallat.
  • Validació de la recerca del grup de joves per l’acció climàtica i el grup de referents, dijous 1 d’octubre de 2020.
  • ECOfest, dissabte 14 de novembre de 2020 a Roca Umbert-FA.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *