imatge d'un dels cartells per l'ECOFest

El Projecte Eyes, entre moltes altres activitats que està desenvolupant, té un esdeveniment estrella, el Festival ECOFest, que se celebrarà el proper més de novembre de 2020. El jovent que forma part del grup d’acció del projecte, per tal d’organitzar-se i aconseguir que el festival esdevingui un èxit, ha establert unes Comissions de Treball que facilitaran els preparatius.

Les Comissions que s’han creat són 6 i tenen les següents funcions:

– Comissió de Programa: és la més urgent, en el sentit que la resta de comissions podran començar a treballar quan el programa de l’EcoFest estigui definit (tallers, xerrades, actuacions musicals…)

– Comissió de Logística: per donar resposta a totes les necessitats que poden sorgir en relació a l’EcoFest, com per exemple el mobiliari, reserva d’espais i equips o el càtering.

– Comissió de Recursos: molt vinculada a la de Logística, ha de permetre la cerca de recursos materials i humans per fer possible la celebració del festival

Nota: aquestes tres primeres comissions s’integraran en una sola comissió, per agilitzar la presa de decisions

– Comissió de Comunicació: amb dues vessants, Comunicació Interna i Comunicació Externa. L’objectiu és publicitar l’EcoFest al públic objectiu i captar gent que desconeixi la iniciativa i pugui estar interessada a fer-la seva i donar un cop de mà en l’organització. Per últim, també pretén engrescar aquell jovent que ja en té noticia i potser no s’ha decidit encara a participar.

– Comissió de Cures: que asseguri el benestar de les persones implicades en el projecte, perquè se sentin importants i sobretot escoltades; i també per evitar malentesos o tensions que puguin desembocar en l’abandonament

– Comissió de Coordinació: on els seus integrants coneixeran la feina i propostes que es desenvolupin a la resta de comissions; estarà integrada, com a mínim, per un membre de les altres cinc, aconseguint un rendiment més gran.

Nota: la Comissió de Cures i la Comissió de Coordinació quedaran integrades per oferir una comunicació més àgil

Aquest model d’auto-organització, de ben segur, garantirà un èxit merescut de participació a l’ECOFest, que faciliti noves edicions del festival.

Si vols participar i/o tens propostes, fins el dilluns 1/06/2020 pots omplir i enviar aquest formulari: https://tuit.cat/mi3PA

Més informació a: https://www.instagram.com/p/B__BaprHJsQ/?igshid=1c18wsi7ad9u1

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *