Imatge de Sonderborg, Dinamarca

Article mensual Ecoserveis: juny 2020

El passat 20 de maig alguns membres dels equips de joves del projecte EYES a Dinamarca (Sønderborg) i Espanya (Granollers) van parlar per video-conferència i van intercanviar idees sobre diverses iniciatives que estan organitzant a les seves ciutats.

El jovent de Granollers està planejant un festival pel novembre de 2020, l’ECOFest, posant el focus en els estils de vida i el consum conscient i sostenible. Una de les idees és fer servir el festival per crear consciència en aquest tema, a les portes de la campanya de compres nadalenques. Tenint en compte que l’any passat l’equip de Dinamarca va fer una campanya sobre consum sostenible, membres dels dos equips es van reunir per compartir propostes i experiències.

El jovent de Sonderborg va explicar les activitats que van dur a terme l’any passat. Tot i que principalment estan en danès, les podeu consultar a la seva pàgina de Facebook si feu scroll fins a desembre de 2019. Algunes idees que podrien tenir rèplica a Granollers són el mercat d’intercanvi de roba o els consells per a una cuina sostenible. L’equip granollerí va explicar que es volen incloure a l’ECOFest alguns tallers i xerrades sobre temes de sostenibilitat. Fins i tot han ideat un concert amb grups locals i temes musicals a l’entorn de l’emergència climàtica. El festival diuen que ha de servir per remoure consciències. L’equip ja ha començat a organitzar-se en comissions i n’ha fet difusió a Instagram

La idea de la trobada va sorgir en una de les sessions de mentoria online que l’equip de Granollers ha estat realitzant durant els darrers mesos. L’intercanvi entre els dos països va ser tot un èxit i ja estem pensant en repetir-ho en un futur!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *