captura de pantalla de sessió de mentoria online

Article mensual d’Ecoserveis (juliol 2020)

Durant els mesos de març, abril, maig i juny, tot i la situació creada per la crisi de la COVID19, l’equip de Granollers no ha deixat de reunir-se! Més de deu sessions de treball s’han celebrat de forma online. A continuació us expliquem què vam fer, i donarem algunes pistes sobre el festival que estem organitzant per aquest novembre, l’ECOfest.

Els joves de l’equip de l’EYES Granollers estan organitzats en quatre grups, a l’entorn de les següents temàtiques:

Consum i transport sostenible
Cultura, educació i política
Alimentació conscient
Ciència i tecnologia

Els representants de cada grup presentaran el contingut de cada un d’aquests quatre temes en diferents activitats que tindran lloc durant la tardor de 2020. Així que l’equip de l’EYES Granollers tindrà una darrera part de l’any molt ocupada!

El 25 de setembre tindrà lloc una dinàmica de grups junt amb el grup de persones referents del projecte. Primer, els joves de l’EYES presentaran el projecte i els grups de treball. Després es distribuiran els participants en diferents taules i utilitzaran un enfocament de world-cafe per preguntar-los sobre les seves idees i recomanacions adreçades als responsables polítics i com incloure la veu del jovent en la planificació climàtica municipal.

L’1 d’octubre, l’equip de joves de l’EYES, conjuntament amb el grup de persones referents, faran una sessió de validació on es presentaran els resultats de la fase de recerca del projecte, que seran ratificats junt amb els participants a aquesta sessió. Els resultats de la recerca provindran de les respostes a l’enquesta que es va dur a terme a principis de 2020 i de les sessions de dinàmica de grups.

Finalment, el 14 i 15 de novembre tindrà lloc l’ECOFest! Un festival en format online on, entre altres, tindran lloc els webinars i les xerrades per promoure valors de sostenibilitat ambiental, entre els joves i els participants. A més a més, el grup de joves de l’EYES presentarà a l’Alcalde de Granollers les recomanacions del jovent adreçades als responsables polítics, desenvolupades durant tot el projecte.

Per preparar aquestes sessions, els joves de l’EYES s’han reunit online durant la primavera i part de l’estiu per posar-les a punt amb l’ajut de les persones referents i l’equip de Sensitive Cities. Us mantindrem informats!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *