Home

cervesa_artesana

 

L’exposició, que es pot visitar del 7 de març al 30 d’abril, et proposa conèixer el procés d’elaboració de cervesa artesana de la mà de productors del Vallès Oriental. Són artesans que reivindiquen un producte responsable en relació amb el consumidor, els materials i els processos. La majoria d’aquestes persones s’han iniciat fent cervesa a casa i finalment han esdevingut artesans professionals, fruit de la passió d’elaborar i consumir “cerveses vives”.

A l’exposició podràs conèixer el procés de manera molt didàctica, des del moment en què es planteja una recepta determinada de cervesa fins l’embotellament. També descobriràs de ben a prop els diferents ingredients de què consta una cervesa artesana i com els treballen cinc grups productors del Vallès Oriental: ART Cervesers (Canovelles), As Cervesa Artesana (Montornès del Vallès), L’Hort del Barret (Granollers), Cervesa Moon (Lliçà d’Amunt) i Catalan Brewery (Mollet del Vallès).

Per acabar, la mostra inclou també un mapa sobre el panorama cerveser a Catalunya, que dóna idea de l’impressionant creixement exponencial que s’ha anat perfilant en aquests últims anys.

  • Lloc: Centre Cïvic Nord (com arribar-hi)
  • Horaris de visita: de dilluns a dijous, de 16 a 21 h; divendres de 17 a 21 h
  • Accés gratuït
  • Exposició per a tots els públics

Aquí es pot veure un reportatge de TV3 on hi apareixen imatges de l’exposició, i una notícia apareguda a VOTV.

_________________________________________________________________

activitats complementàries

_____________________________________

visita a la microcerveseria As Cervesa Artesana

  • Divendres 14 de març, a les 19 h. Ens trobarem a Montornès del Vallès i coneixerem el procés d’elaboració artesana de cervesa. En acabat farem un petit tast. Inscripcions: a partir del 24 de febrer a través d’aquest web o presencialment a qualsevol dels centres cívics en horari d’atenció al públic. Preu: 8,00 €. Com arribar-hi?

tast de cervesa vallesana

  • Dimecres 19 de març de 2014, de 19 a 21 h. Aprendrem a tastar unes de les millors cerveses artesanes del Vallès de la mà d’Albert Barrachina, jutge internacional IBC de cerveses. Lloc: Centre Cívic Nord. Preu: 6,60 € (4,94 € per a menors de 26 i majors de 60 anys). Inscripcions en línia o presencialment a qualsevol dels centres en horari d’atenció al públic.

cervesa i gastronomia

  • Dimarts 1 d’abril, de 19 a 21 h. A càrrec de Toni Romero i Edgar Rodríguez, xef i somelier del restaurant El Racó d’en Cesc. Lloc: Centre Cívic Can Gili (com arribar-hi). Preu: 6,60 €  (4,94 € per a menors de 26 i majors de 60 anys). Hi haurà un suplement en concepte de material.  Inscripcions en línia o presencialment a qualsevol dels centres en horari d’atenció al públic.

visita a la microcerveseria ART Cervesers

  • Dijous 3 d’abril del 2014, a les 18 h. Ens trobarem a la masia reconvertida en microcerveseria que aquests cervesers tenen a Canovelles i coneixerem el procés d’elaboració artesana de cervesa. En acabat farem un petit tast. Inscripcions: a partir del 24 de febrer a través d’aquest web o presencialment a qualsevol dels centres cívics en horari d’atenció al públic. Preu: 8,00 €. Com arribar-hi?

els nous reptes de la cervesa artesana. Productors i consumidors, en diàleg

  • Dilluns 24 de març, a les 19 h. Trobada entre productors i consumidors del món cerveser, conduïda per Carmen Alcaraz, membre de l’Associació CulturaGastro. Lloc: Centre Cívic Nord. Accés gratuït obert a tothom.

_________________________________________________________________

inscripcions

_______________

A partir del 24 de febrer del 2014, a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions

o presencialment a qualsevol dels centres cívics de Granollers, en horari d’atenció al públic

_________________________________________________________________

Algunes imatges de la inauguració:

Image22

Image04

Image07

Image12

Image13

Comentaris tancats a 3. artesans cervesers al Vallès