Home

Mans i mànigues

Tradicionalment l’ésser humà ha creat peces de vestir per protegir-se del fred i per expressar, a través de la indumentària, una identitat cultural i personal. Avui dia són les indústries les que realitzen la major part de la producció tèxtil i això està causant un impacte negatiu en el medi.

No obstant això, han sorgit creadors que, a través de processos artesans, reciclen roba utilitzada per confeccionar les seves peces: aquest fet ha propiciat l’aparició una nova tendència que podem trobar en el món del disseny o de l’art.

Aquesta mostra, que s’anirà fent a mida que es vagin creant les peces, s’endinsa en la creació tèxtil i convida els visitants a seguir el procés de reciclatge de roba d’alguns dels seguidors d’aquesta tendència per promoure el consum conscient.

 • Dates: del 16 de febrer al 27 de març de 2015
 • Lloc: Centre Cívic Nord (com arribar-hi)
 • Horaris de visita: de dilluns a dijous, de 16 a 21 h; divendres de 17 a 21 h
 • Accés gratuït
 • Exposició per a tots els públics
 • Format work in progress: la sala s’ha transformat en un taller on s’anirà fent mica en mica l’exposició a mesura que es van creant les diferents peces.

_________________________________________________________________

activitats complementàries

_____________________________________

vine a veure com es va fent l’exposició…

 • Glòria Giménez: de dilluns a divendres del 16 al 27 de febrer de 2015, de 18 a 20.30 h, vine a la sala d’exposicions del centre cívic a veure com la Glòria construeix la seva peça artística amb roba reciclada, específicament per a l’exposició. Li vols donar un cop de mà?
 • Cus-cus Barcelona: dimecres 4 de març de 2015, de 16 a 20 h, vine a veure com aquestes dues dissenyadores confeccionen un vestit amb roba utilitzada.

taller de reutilització i creació de roba

espectacle: quina tela!

 • De la realitat d’un taller de costureres a Galícia a l’activitat frenètica d’una botiga. Som el que vestim? Ens vestim com som? Situacions sobre el consum de roba en clau d’humor per reflexionar i desvestir-nos d’inèrcies quotidianes
 • A càrrec de la companyia Xucrut Teatre
 • Data: dimarts 24 de març de 2015 a les 19.30 h.
 • Activitat gratuïta
 • Lloc: Centre Cívic Nord

 

MiM – CC from XCC Granollers on Vimeo.

MIM – GCC from XCC Granollers on Vimeo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *