Valoració fes-te l’estiu

Benvolgudes i benvolguts,

Estem a les acaballes del mes de juliol i també de que les vostres filles i fills pleguin de les activitats d’estiu que van començar el dia 2.

A banda d’agrair-vos la confiança i desitjar-vos que tingueu un molt bon estiu, ens agradaria conèixer la vostra valoració de com ha anat tot plegat i per això us demanem que ens empleneu i envieu l’enquesta que trobareu a l’enllaç http://wp.granollers.cat/festelestiu2018/2018/07/24/valoracio-fes-te-lestiu-2018/

Els dos minuts que hi dedicareu seran molt valuosos per a tothom perquè estem segurs que ens ajudaran a millorar les properes edicions d’aquest programa.

Us demanem que, en cas que hàgiu inscrit a més d’una filla o fill, n’empleneu una per a cadascuna de les inscripcions. En el cas que us vagi millor emplenar-la en versió paper, la coordinadora del casal disposarà d’uns quants exemplars el dijous dia 26 que podreu retornar-li el darrer dia del casal.

Salutacions i fins molt aviat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *