Slide background

fmbib

La Festa Major de Blancs i Blaus acaba de celebrar la 31a edició. Des de l’any 1983 Granollers viu la festa amb dos colors. Una festa que ja forma part del patrimoni de la ciutat.
Consolidat el model és moment de plantejar un procés de reflexió estratègica que permeti marcar el rumb de les properes edicions. Amb el títol: FMBiB2025. I tu, com te la imagines? s’obre un procés participatiu que permet recollir les aportacions de moltes persones. Així doncs, des del mes d’octubre i fins al desembre dibuixem la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers del futur i imaginem com volem que sigui d’aquí a 10 anys.
El procés de reflexió girarà a l’entorn de quatre taules de treball i debat sobre diversos aspectes de la festa: el format, la gestió, la programació i la comunicació. L’objectiu és aconseguir promoure un debat ric, dinàmic i productiu per tal de crear un document de referència i posar en valor la festa.
Per participar només cal inscriure’s a partir de l’1 de setembre en el formulari d’inscripció que trobaràs en aquesta web

inscriute

digueslateva

Copyright FMBiB2025 - Wordpress themes