20190323_175402[1]

Mirant... la Terra

IMG-20190119-WA0015

Mirant... el cel

IMG-20190216-WA0040

Mirant... el mar

ÚLTIMS LABORATORIS

Taller de Cinema: Una aventura per Roca Umbert. Estiu 2019

Laboratoris

ATENCIÓ! Per culpa d’una actualització alguns dels enllaços no funcionen. Ho anem arreglant a poc a poc. Si necessiteu alguna informació o material i trobeu un enllaç erroni sisplau, aviseu-nos i ho arreglarem. Gràcies!.
Mensualment organitzem uns espais de creació (laboratoris) on convidem les famílies a experimentar al voltant de la lectura: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística…

Jornades de Laboratoris de lectura

El divendres 2 i dissabte 3 de juliol de 2021 celebrarem les VI Jornades de Laboratoris de Lectura de la Biblioteca Roca Umbert adreçades a agents culturals, bibliotecaris i educadors.
El títol d’aquesta edició serà: La gramàtica del joc. El joc com a motor de creació en els laboratoris de lectura
Malauradament aquestes jornades hauran de ser virtuals, de manera que perdran part del seu esperit: ser un punt de trobada de professionals i el seu caràcter pràctic. Però bé, intentarem que, tot i ser més teòriques, mantinguin el seu esperit inspirador!

Biblioteques de Granollers

Xarxa local de biblioteques públiques de la ciutat encarregada d’oferir el servei gratuït de lectura pública als ciutadans i ciutadanes de Granollers. Les dues biblioteques de la xarxa són Biblioteca Roca Umbert i Biblioteca Can Pedrals.