lab_blog

ÚLTIMS LABORATORIS

Entreson

/
Coneixes Entreson? Duermevela? Quan ens fiquem al llit, abans…

Taller de Cinema: Una aventura per Roca Umbert. Estiu 2019

Laboratoris

ATENCIÓ! Per culpa d’una actualització alguns dels enllaços no funcionen. Ho anem arreglant a poc a poc. Si necessiteu alguna informació o material i trobeu un enllaç erroni sisplau, aviseu-nos i ho arreglarem. Gràcies!.
Mensualment organitzem uns espais de creació (laboratoris) on convidem les famílies a experimentar al voltant de la lectura: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística…

Jornades de Laboratoris de lectura

El divendres 2 i dissabte 3 de juliol de 2021 celebrarem les VI Jornades de Laboratoris de Lectura de la Biblioteca Roca Umbert adreçades a agents culturals, bibliotecàries i educadores.
El títol d’aquesta edició serà: La gramàtica del joc. El joc com a motor de creació en els laboratoris de lectura
Les jornades tindran un format híbrid. El divendres durant tot el dia hi haurà xerrades i tallers virtuals. Però dissabte matí podrem trobar-nos per fer un matí de tallers presencials.
Inscripcions al bloc a partir del dilluns 14 de juny a les 15h.

Biblioteques de Granollers

Xarxa local de biblioteques públiques de la ciutat encarregada d’oferir el servei gratuït de lectura pública als ciutadans i ciutadanes de Granollers. Les dues biblioteques de la xarxa són Biblioteca Roca Umbert i Biblioteca Can Pedrals.