No miris sota el llit!

El segon laboratori de lletres i imatges va arribar el 16 de novembre i tenia l’objectiu de presentar alguns dels àlbums sobre monstres més suggerents de la biblioteca.

Alguns d’aquests personatges són molt coneguts per la majoria de nosaltres, però d’altres, continuen espantant criatures

des de l’anonimat literari!

Aquests monstres, com ja anunciava el títol del laboratori, s’amaguen habitualment sota els llits.

A la sala dels tallers en vam trobar justament deu, de llitets, i molt a poc a poc, un darrere l’altra, els nens i nenes més atrevits es van anar aixecant i posant la mà a sota a veure qui hi descobrien.

El Grúfal, l’Home del Sac, un malson de dins l’armari, el Papu, una bruixa, l’Shrek, el monstre de colors, un petit llop… van aparèixer i van ser presentats, juntament amb el seu llibre.

 

Un cop fetes les presentacions literàries, cada família va tenir una estoneta per fullejar els llibres i per llegir amb deteniment la història del monstre que més s’assemblava a la seva por nocturna.

No podíem acabar l’activitat d’aquesta manera, sinó que volíem trobar una solució que permetés a les famílies dormir tranquil·lament, però alhora que ens ajudés a conèixer una mica més aquests éssers terribles, però al mateix temps, entranyables.

20131116_174850 (Medium)La solució ens la va donar el llibre La casa del misteri, de Carmen Gil i Riki Blanco (Combel, 2007).

Podíem construir una casa on poguessin viure tots els monstres literaris. Cada un tindria una habitació decorada al seu gust, segons allò que, llegint el seu llibre, intuïm que més li pot agradar.

Ens vam posar a treballar de seguida; cada grup, cada família, va triar un dels personatges i, a poc a poc, les capses de cartró es van anar convertint en petites cambres, menjadors, sales d’estar, per a cada un dels monstres.

 

Heus aquí el resultat final:

20131116_195200 (Medium)

 

 

 

prom dresses australia,christian louboutin uk,ralph lauren italia shop,louis vuitton outlet,michael kors outlet

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *