Aniversaris!

Aquest final d’any els laboratoris de lletres i imatges volen fer un homenatge literari a tres grans autores i autors universals.  Estem d’aniversari!

portada

El dissabte 18 d’octubre a les 17.30h encendrem 100 espelmes per a la Mercè.

L’any 2014  fa cent anys del naixement de Mercè Llimona, una il·lustradora catalana que molts recordareu de la vostra infància.

Per a conèixer una mica millor la seva obra i per a celebrar aquest aniversari tan especial, seurem al voltant d’una taula de luxe, parada amb una mostra dels seus dibuixos.

Ah i ens farem acompanyar dels millors llibres d’altres il·lustradores catalanes essencials de la nostra història.

 

El dissabte 15  de novembre a les 17.30 h serà el moment de recordar a Antoine de Saint-Exupéry, ara que fa 70 anys deCaja Principito la seva mort.  Amb el títol de  Si us plau… dibuixa’m un pastís! volem fer un laboratori d’homenatge al seu personatge més universal: el Petit Príncep.

 

I pel dissabte 13 de desembre a les 17.30h us convidem a celebrar amb nosaltres el Tove_Janssoncentenari del naixement d’una de les autores escandinaves més universals: Tove Jansson,  mare i creadora dels petits trols Mumin.

Els Mumin a l’hivern serà el nom del laboratori de desembre i us farem viatjar fins a la Vall dels Mumin, just al golf de Finlàndia.  Serà un laboratori fred però innoblidable, paraula de Mumin.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *