Guerrilla poètica!

El mes de març acabaven els laboratoris de poesia i no volíem deixar passar l’oportunitat de compartir tot allò que la poesia ens havia despertat, amb la resta de la ciutat. Per això, per aquesta sessió vam programar una “guerrilla poètica”.

No hi havia més secret, no hi havia més misteri, seguint les pautes de la Societat Errant que ens descobria el llibre de Keri Smith, vam preparar tot de ginys, petits artefactes, papiroflèxies vàries, capsetes fràgils de totes mides, potets, paraules embolicades, cordillets i llaços per penjar dels arbres, pedres amb missatges… paraules i més paraules per regalar.

La intenció era seguir la premisa del “Solvitur ambulando”, és a dir, caminar a l’atzar, observant el món, retornant a la natura, amb la idea d’oblidar-nos de les preocupacions, deixar la ment en calma, per carregar piles i despertar la nostra part més creativa i optimista.

La sessió era el dia 17 de març i vam aprofitar l’avinentesa per convidar totes les famílies a escampar els poemes just el dia 21 de març,  declarat per la UNESCO, Dia mundial de la poesia.

En una primera part del laboratori vam fer lectura lliure de poesia, a partir d’una selecció dels millors poemaris de la biblioteca.

I a continuació, vam presentar diferents materials i propostes perquè lliurement cada infant i família construís tot el seu arsenal poètic.

Va ser una sessió tranquil·la, senzilla i amb certa màgia.

Ja ho té la poesia, això!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *