Benvinguts

  El laboratori de lletres i imatges és un espai de creació dins la Biblioteca Roca Umbert (c. Prat de la Riba, 77 Tel. 93 860 44 50) que convida les famílies a experimentar al voltant de la lectura, entesa en el sentit més ampli del terme: llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística…

  Per conèixer més a fons què són els laboratoris de lectura us recomanem la lectura d’aquest article i, sobretot, que us apropeu a Granollers per viure l’experiència en directe.

  logo BRU fons transparent

  Què diuen de nosaltres?

  Sílvia Fernández

  Realment, aquest blog és una joia i un veritable exemple de la filosofia 2.0: crear i compartir coneixement en xarxa. Tant de bo hi haguessin més biblioteques que ho fessin.

  Felicitats, i esperem amb candeletes més propostes i idees per fomentar la lectura i la creativitat en els nostres usuaris infantils!

  Sílvia Fernández
  Matilda

  Aquests laboratoris que feu a Roca Humbert són una escola d’emocions i aprenentatge. Llarga vida!

  Matilda
  Glòria Matas

  Quina maravella!

  Glòria Matas
  Manuela Navarro

  Acabo de llegir Bibliosfera que citava el Laboratori com a bona pràctica, per fi!!!. Ostres que maco tot això de les emocions i les olles. Fantàstic, com sempre…

  Manuela Navarro