Webgrafia

Slide background

Programes i empreses culturals que treballen amb infants, lectura, art i creativitat

200_ck2opz

Blog d’Hervé Tullet

Hervé Tullet és un dels il·lustradors francesos més reconeguts i autor d’una quarantena de llibres per a infants.

www.herve-tullet.com

Le Muz

Le MUZ: musée des œuvres d’enfants sur Internet

Plataforma d’intercanvi d’obres fetes per a infants, amb l’objectiu de donar eines a les famílies per afavorir l’educació visual i artística dels seus fills.

lemuz.org

The House of Fairy Tales

Associació i/o empresa que ofereix serveis de formació artística en l’àmbit anglès. La seva web permet interactuar amb alguns petits jocs de creació molt originals estèticament i esbojarrats.

houseoffairytales.org

lecturaLab

Lectura Lab

Laboratori de lectura de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez (Salamanca).

Sens dubte un dels referents més importants a nivell europeu de l’estudi i l’experimentació dins l’àmbit de la literatura infantil i juvenil. Aquesta web, en concret, analitza aspectes relacionats amb la creació literària en relació a les noves tecnologies i la lectura de la imatge.

www.lecturalab.org

LogoLASOURISQUIRACONTE

La Sourisquiraconte

Editorial francesa que edita a través de la xarxa. La seva proposta és la interacció entre els infants lectors i els autors dels llibres. A canvi d’un mòdic preu, d’un a 4 euros, els infants poden jugar, crear, interactuar i compartir la creació literària i visual amb professionals per arribar a crear les seves pròpies històries.

lasourisquiraconte.com

una-ma-de-contes

Una mà de contes

Un dels principals programes educatius i de més qualitat que existeix ara mateix a casa nostra en matèria d’educació visual i lectura de la imatge. Darrera aquest programa de televisió hi ha un projecte molt interessant on hi treballen alguns dels referents de la literatura infantil i la il•lustració del país.

www.unamadecontes.cat

logo_acvic

AC VIC. Centre d’art contemporànies

Dins el programa Interferències Pedagòquies elaboren projectes artístics en col·laboració amb centres educatius, associacions o col·lectius.

www.acvic.org

Artebambini

Artebambini

Projecte editorial italià dirigit a infants i famílies, que col·labora amb museus, institucions culturals i pinacoteques, amb l’objectiu de contribuir en l’educació artística dels més joves.

www.artebambini.it

* La imatge de la capçalera correspon al llibre Cuando no estas aquí de María Hergueta (El Jinete Azul, 2012)