Amor Brujo XXI

19/03/2015

Manuel de Falla i Gregorio Martínez de Sierra, al 1925 van crear l’Amor Brujo, tot i que hi ha una sospita important que fos la Maria de la O Lejárraga l’autora real del text.

L’argument explica la història de la Candela, una noia gitana, enamorada del Carmelo però que el gelós del fantasma del seu antic amant, està fent impossible que es trobin.

De la mà del programa d’Apropa Cultura del Teatre Auditori de Granollers, estem explorant com seria l’Amor Brujo d’aquest segle. Quines cançons l’acompanyarien, quina influència tindria la tecnologia, quina visió tindrien noies i nois,…

Per això un grup d’alumnes del PFI d’Instal·lacions electromecàniques del Centre Vallès i un altre del PFI d’imatge personal de Parc Estudi estan treballant l’obra i preparant una exposició de fotografies,  que s’exposarà al vestíbul el dia de la representació de l’Amor Brujo de l’Orquestra de Cambra de Granollers al TAG.

Els objectius que cerquem són:

  • Reflexionar en grups homogenis per sexe, amb alumnes de PFI (programa de formació i inserció), sobre la incidència dels mòbils a les relacions personals en general i, concretament, a les relacions de parella.
  • Modificar els usos de producció amb el smartphone, del cercle autorreferencial (selfie) al vincle amb l’entorn ampli (ciutat)
  • Aproximar a alumnes del PFI al Teatre Auditori de Granollers, tant com a equipament cultural, com a la seva programació

Cada setmana demanarem col·laboració. Us animem a acompanyar-nos en aquesta recerca, fent servir el #amorbrujoxxi a les xarxes socials.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies