Tecnologia i adolescència

06/11/2016

Les tecnologies en l’adolescència és una realitat que tenim al davant dia rere dia, amb les seves oportunitats i amb els seus riscos. No hi ha una fórmula màgica per resoldre quina és la millor manera d’adaptar-se i fer front a l’univers 2.0. Tampoc hi ha un manual infal·lible per saber com ajudar als i les adolescents a construir la seva identitat, però estem segurs que acompanyar als joves mentre fan camí, s’equivoquen i aprenen és imprescindible.

Per això, en els darrers dies hem participat en diverses accions on hem parlat sobre el tema, engegant debats, generant hipòtesis i construint plegats. Us ho expliquem!

  • El passat diumenge 13 de novembre el Jordi Bernabeu va estar al programa el Suplement de Catalunya Radio parlant sobre d’adolescents i telèfons mòbils amb el Jaume Funes i professors de l’Escola Estel de Granollers. Podeu escolar-ho en aquest enllaç:

https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/el-suplement/els-adolescents-estan-massa-enganxats-al-mobil/audio/940288/  

  • Ahir, dimecres 17 de novembre en el marc de l’Aula de la Salut, vam fer una xerrada sobre la importància de les tecnologies en la construcció de la identitat dels adolescents i Joves. Després de fer una petita revisió dels conceptes de tecnologia i d’identitat, van plantejar quines oportunitats i quins riscos presenta i van acabar plantejant algunes propostes a tenir en compte a l’hora de fer un acompanyament amb adolescents. No dubteu en consultar la presentació de la xerrada que podeu trobar a continuació:

Estem molt contents de poder compartir aquestes estones amb vosaltres i tenim moltes ganes de seguir treballant.

Fins ben aviat!

  • Tel. 93 842 67 14 / Horari: de 9 a 14 h
  • A/e: cird@granollers.cat
CIRD – Acollida, suport psicològic i assessorament jurídic
  • Tel. 683 641 983 / Horari: de 9 a 14 h
Servei d’Orientació i Assessorament sobre Drogues i Pantalles

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies