Comença la Festa Major i comença el PuntG!

24/08/2017

Comença la festa major de Blancs i Blaus de Granollers!

Durant tot  l’any, centenars de persones, han estat treballant per fer una Festa Major per la porta gran. Ni més ni menys que 9 dies d’activitats, tallers, competicions, proves, música, danses i festa per a tots els públics. Una festa major participativa on n’hi hagin i que a plega a milers de persones que venen a passar-s’ho bé, a gaudir amb els seus amics i familiars i a anar-se acomiadant de l’estiu.

També, quan es generen aquestes grans acumulacions de persones, festa i alcohol, malauradament estem massa acostumats a haver de tolerar algunes conductes i situacions que són desagradables per tothom. Gent que sobrepassa els límits, que no respecta, que incomoda, en definitiva, que agredeix. Especialment, és típic, justificar sota els efectes d’alcohol i altres drogues aquestes conductes.

Per tot això, i a només un dia del tret de sortida de Festa Major, us animem a viure una festa segura, agradable i igualitària. Us animem a no quedar-nos indiferents davant de conductes violentes, masclistes o injustes. Visibilitzem i denunciem allò que passa a la festa, i no hauria de passar.

Si vius o veus una escena desagradable, i necessites ajuda: utilitza el #NoÉsExcusa, contacta’ns a través del telèfon 683 641 983 o vine’ns a trobar al #PuntG, que estarà situat a la plaça Maluquer les nits de festa a partir de les 23h.

Finalment, us deixem el link per descarregar el protocol que han elaborat les dones del grup promotor contra les violències masclistes, amb la col·laboració de la resta de les entitats municipals i també de l’Ajuntament, que pretén visibilitzar, denunciar e intervenir en les situacions sexistes que puguin ocórrer durant Festa Major. Compartim el document i que arribi a cada racó de la ciutat.

Clica sobre la foto per descarregar el document:

En aquest document, entre moltes altres coses, s’expliquen els passos mínims que hem de fer si vivim o veiem una conducta sexista:

Fem que la nit sigui nostra.

Ens veiem de festa. Com al Músik’n’viu, tindrem menjar i begudes per qui ho necessiti, farem proves d’alcoholèmia i repartirem preservatius, informació sobre drogues, i un llarg etcètera.

Busca’ns!!

  • Tel. 93 842 67 14 / Horari: de 9 a 14 h
  • A/e: cird@granollers.cat
CIRD – Acollida, suport psicològic i assessorament jurídic
  • Tel. 683 641 983 / Horari: de 9 a 14 h
Servei d’Orientació i Assessorament sobre Drogues i Pantalles

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies