Musik‘n’viu, formacions i agraïments!

Al PuntG ha gaudit del Musik’n’viu. Vam impartir formació a les entitats organitzadores sobre consum de droguesi violències, molt interessant! Moltes gràcies per una festa amb Més Plaer i Menys Risc!

12/07/2018

Un cop passat el Musik’n’Viu, enguany organitzat al parc Torras Villà i al recinte firal, només podem donar-vos les gràcies per la feina feta i la bona acollida que el Punt G ha tingut.

Aquest any, com a novetat, hem repartit les polseres del Punt G i hem fet una campanya de merxandatge amb xapes a partir dels diferents dissenys de la campanya gràfica:

“ Només Sí és Sí”

“Beure’t la festa #noésexcusa per no veure la resta”

“Jo trio qui, com i quan”

No hi ha faltat la informació sobre drogues, els preservatius, la fruita i l’aigua i l’espai de relax on poder descansar, així com un equip d’atenció preparat per atendre qualsevol situació, donar informació o resoldre dubtes que es poguessin donar durant la festa.

Alhora, volem explicar-vos que en les darreres setmanes també hem estat treballant amb les entitats vinculades a l’oci nocturn i a les festes de Granollers amb les quals hem pogut compartir diferents espais de treball.

Dilluns 18 de juny, unes 25 persones de diferents entitats (Jovent Ignorat, Blancs, Blaus, Diables, Xics, etc.) van assistir al taller que impartia la cooperativa Fil a l’agulla amb l’objectiu de poder donar eines, revisar les dinàmiques internes de les pròpies entitats en relació a les violències masclistes i repensar el paper que tenen les entitats en les festes de Granollers. Gràcies a la Mireia i a la Sara, vam poder debatre sobre aquelles potencialitats i capacitats que tenim com a col·lectius i vam posar èmfasi en la responsabilitat compartida com a base per a la creació d’espais d’oci segurs i més lliures.

Dimecres 20 de juny, alguns representants de colles i entitats ens van acompanyar en un espai de debat sobre com millorar el treball intern de les colles en relació a les barres, proposant millores i bones pràctiques per tal de fomentar el consum responsable.

Volem agrair-vos l’esforç que feu durant aquests mesos tant atrafegats de feina i que poseu en valor la necessitat d’incorporar, cada cop més, espais de treball col·lectiu i de debat al voltant de la necessitat de crear festes més segures. Només amb la complicitat de totes és possible!

Ens veiem als carrers!

L’equip del Punt G

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies