Xerrada El desconfinament de les pantalles

Per la Laura Garcia Iglesias

10/07/2020

La situació d’alerta sanitària ha modificat els nostres patrons de conducta en diferents espais del nostre dia a dia. També en les pantalles. Per això, des de la Oficina Jove del Gra vam oferir aquesta xerrada dirigida a families. Vam parlar de diversos temes que tendeixen a ser preocupacions comunes i generals (com quin és el temps d’exposició a les pantalles, els continguts i els riscos associats, etc.) i es van poder resoldre els dubtes que aquest tema generen.

Es va realitzar en format online, fet que ens permet poder-vos compartir la xerrada online per totes aquelles persones que no hi vareu poder assistir.

Recordeu que el Servei d’Informació i Assessorament sobre Drogues i Pantalles dirigit a adolescents i joves de Granollers segueix funcionant. Si teniu qualsevol dubte ens podeu trobar al telèfon: 683.641.983

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies