Xerrada: Intervenció familiar amb adolescents amb problemes de consum de tòxics

Amb la psicòloga Rosa Novell del CAS (Centre d’Atenció i Seguiment) de Granollers

20/05/2020

En el marc del Projecte Municipal Parlem en Família el passat 18 de maig de 2021 vam organitzar, juntament amb el CAS (Centre d’Atenció i Seguiment) de Granollers una xerrada per a famílies  Intervenció familiar amb adolescents amb problemes de consum de tòxics. 

La psicòloga Rosa Novell va compartir amb les famílies les diferents etapes de l’adolescència, la creació de la identitat pròpia així com l’etapa de descobriments quant a ells mateixes i el seu entorn.

Pots visualitzar el contingut de la xerrada a continuació.

I recorda que si necessites més informació pots contactar amb el Servei a través de l’apartat Contacte.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies