Exposició Controles? a Granolles

Visita-la a la sala d’exposicions del Cinema Edison (c. de Joan Camps 1 – Granollers) del 21 d’abril al 24 de maig de 2022.

21/04/2022

El programa “Controles?” és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que consisteix en una exposició itinerant que incorpora la interacció i les noves tecnologies. Té com a objectiu informar sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum i reflexionar sobre el bon ús de les pantalles.

Està previst que la visitin 61 grups d’alumnat de secundària i post obligatòria dels centres educatius de Granollers. També la visitaran grups de famílies de primària, secundària i post obligatòria, i grups de professionals entre els quals hi ha cossos de seguretat, personal tècnic municipal i infermeres del programa Salut i Escola.

Es podrà visitar a la sala d’exposicions del Cinema Edison (c. de Joan Camps, 1 – Granollers) del 21 d’abril al 24 de maig de 2022.  Els horaris de visita són de dilluns a divendres de 9.30 h a 17 h per a visites concertades; i dilluns, dimecres, dijous i divendres de 17 h a 19 h entrada lliure.

Us convidem a visitar-la i si en voleu més informació no dubten en contactar amb el Servei a través de l’apartat Contacte.

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies