Retrobar-se amb la parella quan es tenen fills i filles

Xerrada inaugural del Parlem en Família.
Curs 2022 – 2023.

28/09/2022

Ja es va inaugurar el cicle de xerrades del programa Parlem en família. La xerrada, que es va celebrar el dia 27 de setembre de 2022 a la Sala Tarafa de Granollers, va ser el tret de sortida a les vuit xerrades que composen el projecte d’enguany.

La xerrada inaugural va anar a càrrec de l’Elena Crespi Asensio, psicòloga, sexòloga, escriptora i feminista. La ponent ens va parlar de com retrobar-se amb la parella quan es tenen fills i filles, tot un fent un repàs previ a tot el que implica la maternitat i la paternitat. Va donar eines per tenir temps i cura de la vida en parella tot presentant els elements de l’amor:

  • Aire: disposar del propi espai per aconseguir el benestar amb un o una mateixa.
  • Aigua: dedicar temps a regar la relació, a trobar espais còmplices per trobar-se amb la parella.
  • Terra: construir un projecte comú amb el company o companya.
  • Foc: no oblidar allò que atrau de l’altre i que fa despertar la xispa.

També va convidar a totes les persones assistents a dedicar un temps amb la parella a valorar el grau de confiança, temps junts, desig sexual, joc sexual, comunicació, diversió, compromís i complicitat en la relació.

Amb aquestes reflexions es va donar per inaugurat el programa d’enguany i convidem a tots els pares i mares a compartir amb nosaltres els espais del Parlem en Família.

Pots consultar tota la informació a la web de l’Ajuntament de Granollers.

I per a qualsevol consulta, suggeriment o dubte, adreceu-vos a: parlemenfamilia@granollers.cat

Us hi esperem!

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies