Capacitació tècnica en prevenció i detecció de l’ús problemàtic de pantalles en adolescents i joves

Formació per a professionals municipals que treballen amb infants, adolescents, joves i famílies.

20/12/2022

El passat mes de novembre es va realitzar a Granollers la primera edició de la Capacitació tècnica en prevenció i detecció de l’ús problemàtic de pantalles en adolescents i joves. 

La formació, que va anar a càrrec de Projecte Home, la Diputació de Barcelona i el Servei d’Informació i Assessorament sobre Addiccions de l’Ajuntament de Granollers, tenia per objectiu capacitar als professionals municipals per poder fer un millor abordatge dels usos problemàtics de pantalles.

Van participar professionals que treballen a joventut, serveis socials, cultura per la pau, educació, sanitat, salut pública i consum, nova ciutadania, esports i EAP. Es van realitzar dues sessions en les que es va treballar contingut genèric en matèria de prevenció i una sessió que es va dedicar a realitzar treball intern de detecció de col·lectius vulnerables i obrir noves línies d’intervenció preventiva.

Es van recollir tot el que va sorgir del treball i des del Pla de Prevenció d’Addiccions s’integrarà per poder-hi donar resposta.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web fa servir cookies perque tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies