El guanyador en la categoria de Batxillerat ha estat el Sergi Badia Rossich, estudiant de l’EMT, amb el treball “Creació d’un coet”. El jurat ha valorat la seva recerca exhaustiva i la metodologia acurada i documentada que ha utilitzat en la presentació.

El guanyador en la categoria de Cicles Formatius ha estat el Josep García Fernández, també estudiant de l’EMT, amb el treball “Realitat virtual amb Unity”. El jurat ha tingut en compte la seva aplicació a la indústria, la qualitat de la proposta i la bona argumentació, així com l’adaptació de la presentació pública que va fer l’alumne.

Aquests dos treballs obtindran un premi de 150 euros cadascun. El jurat també ha volgut fer una menció especial a dos treballs que han destacat per la seva qualitat: el “FastMusic- Música en clic!” de l’Adrià Illa Sanchis, estudiant de l’institut Carles Vallbona; i el projecte “Control d’accés”, de Robert Tena, estudiant de l’Antoni Cumella.

En aquesta primera edició s’han rebut un total de 24 treballs d’estudiants dels centres Antoni Cumella, EMT, Carles Vallbona, i Vall del Tenes. Els treballs es van presentar públicament durant el 5è Mercat de Tecnologia celebrat a Roca Umbert el passat dimarts 30 d’abril. El jurat ha valorat la diversitat, la qualitat i l’exposició pública de tots els treballs presentats al primer premi del Mercat de Tecnologia de Granollers.