Un Musik N Viu ple de música i diversió!

MNVkidsAquest passat dissabte, des de les 17 h i fins ben bé entrades les 21 h, una nova edició del Musik N Viu Kids va invadir d’activitats la plaça de la Porxada. A les 17 h la cercavila, amb el grup de música al barri de Can Gili posava les primeres notes i anunciava pels carrers del voltant un Kids que com cada any marcava l’inici del Musik N Viu.

Mentre uns feien el cercavila pels carrers, d’altres organitzaven tallers musicals sota la Porxada, evitant així la calor i l’esplèndid sol que ens va acompanyar aquella tarda, un munt de nens i nenes van construir instruments mentre un trio d’alumnes de l’escola l’Orquestra de Granollers era l’encarregat de posar música a tot plegat.

Cap a les 18.30 h arribava l’hora del cercle de percussió a càrrec de Pau Gimeno, però abans vam animar a tots els nens i nenes que havien participat els tallers a fer una timbalada improvisada amb els instruments musicals acabats de construir.

Tot estava preparat: cadires, djembés, darbukes, esquellots, maraques casolanes i fins i tot algun que altre globus. Poc a poc l’espai es va anar omplint de gent disposada a seguir les instruccions d’en Pau per generar ritmes que sorgien de les complicitats i les ganes de passar-ho. Més d’una hora de percussió que acabaria donant pas a l’actuació del grup d’animació infantil La Belluga.
Els quatre components de La Belluga van desplegar tota la seva energia damunt de l’escenari per presentar Paüra, un nou espectacle que busca com superar les pors. Barrets, girafes, colors, confeti i fins i tot una pluja de bombolles de sabó, van acompanyar una actuació en què menuts i adults van haver de participar ballant, cantant i fent molta xerinola.
Gràcies a tothom per participar i omplir de riures i alegria la Porxada i a l’Esplai Estel del Matí i L’Esplai Guai! De Palou per l’organització.