Els guanyador del concurs [És] Música tocarà al Festival MNV del dia 28 de juny

El passat dissabte 21 d’abril, la plaça de la Porxada i la plaça de l’Església de Granollers van agafar un to diferent a l’habitual, un to molt musical i divers.

Cinc grups musicals de Granollers i de la comarca es van presentar al concurs [És]Música organitzat pel servei de Joventut amb la col·laboració de l’entitat ASGRAM, Associació Granollerina de Músics. Un concurs que té per objectiu identificar i donar suport a les iniciatives musicals tot creant un espai de referència a la ciutat per als grups musicals joves de Granollers i la comarca ja siguin a nivell novell o semi-professional i que, enguany, arribava a la seva tercera edició.

A la plaça de la Porxada el públic va poder gaudir amb la música de La Cabaña, Perro i RedLed. Tres grups ben diferents que a ritme de reggae, rock i punk van fer vibrar al públic. Mentre que a la plaça de l’Església s’hi van concentrar grups de heavy metal tals com Golíat i Reset In May, també amb estils molt diferents.

El concurs va finalitzar amb el concert d’Inflexión, grup guanyador del concurs [És]Música en l’edició passada i, en acabat, vam descobrir el guanyador del concurs d’enguany. L’afortunat va ser Golíat i els podrem veure tocar en el Festival Musik N Viu d’enguany el proper 28 de juny al Parc Toras Villà.