Un Off reduït però de bona qualitat

Cartell Musik N Viu Off 2018_ Creoh Estudio

El Musik N Viu Off d’aquest dissabte 16 de juny a la Sala Nau B1 de Roca Umbert va brillar per la qualitat de les tres propostes de metal que al llarg de la nit van pujar damunt l’escenari. Tot i la baixa assistència degut a un cartell molt especialitzat i gens comercial, el públic va gaudir de totes i cadascuna de les actuacions plenes de llum i una potència sonora brutal.

La nit va començar amb Astray Valley, un grup que destaca per la veu femenina que sobresurt per damunt de guitarres, baix i bateria i que en sortir de l’escenari es va envoltar de llums vermelles, infernals i unes banyes que oferien una imatge espectacular. Gairebé mitjà hora després sortien en escena el grup Against The Inspiration. El grup de Sabadell amb la potent veu del cantant va sortir a l’escenari en una cançó pujaven un esglaó més els decibels a la sala. I finalment els cap de cartell, We Exist Even Dead, van realitzar una posada en escena i un so que els convertia en un gran grup. El seu so potent i compacte, una veu contundent i una mobilitat damunt l’escenari van omplir les expectatives del públic que va acabar demanant un bis a bis amb un dels membres del grup Against The Inspiration.

Si voleu veure un recull de la nit podeu entrar a, www.facebook.com/musiknviu.