El 15 de juny torna el festival Musik N Viu Kids

Lali BeGood presentarà en concert el seu nou disc “Futur-Oh!” I el nen que portes dins.

El dissabte 15 de juny es celebrarà el festival de música per a nens i nenes, el Musik N Viu Kids. La 7a edició de concerts i activitats infantils tindrà lloc a la plaça de l’Església a partir de les 18 h.

El festival començarà amb un cercavila que recorrerà els carrers de la ciutat. Els timbalers i timbaleres de La Colla Infantil i la Colla Jove de Diables de Granollers acompanyaran el recorregut amb la música dels seus timbals per iniciar la festa. A continuació, a les 18.15 h, es faran sessions de tallers musicals i hi haurà berenar de fruita fresca per a tothom. A les 19.30 h l’Aula de Música l’Orquestra organitzarà un taller participatiu de batucada i percussió Balla, escolta i palpa la música. A partir de les 20 h serà el moment del concert amb el show Futur-Oh! de Lali BeGood. L’espectacle del nou àlbum Futur-Oh! (2018) ple d’energia i humor ens presenten onze temes que transiten pel funky, el kid-hop, el country, el reggae, el folk, el rock, el pop, la cúmbia i la música balcànica. Sense complexos ni tabús, amb lletres que toquen vivències i valors compartits per pares i fills, la Lali va teixint un diàleg que esborra la barrera entre escenari i públic.

Un viatge a través de la història del rock amb lletres divertides i pensat per a tota la família.

El Festival està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers a través del Servei de Joventut, els esplais L’Estel del Matí, Esplai Guai! de Palou i Colònies Sant Esteve; l’escola Aula de Música L’Orquestra; i tota la Xarxa de Centres Oberts de Granollers.