Tallers, activitats i música al Kids

El passat dissabte 15 de juny vam donar tret de sortida el festival de música amb el Kids. Una setena edició plena d’activitats, tallers, joc i bona música.

La jornada va començar amb els Timbalers i les timbaleres de la colla infantil i jove de Diables de Granollers que van donar el tret de sortida al festival i van realitzar una cercavila animant i convidant a les famílies que passejava a apropar-se a la plaça de l’Església.
Mentre uns feien el cercavila a la plaça, és altres van començar els jocs, els tallers i les activitats. Tots els nens i nenes que passaven per aquelles activitats se’ls marcava amb un tatuatge musical que els hi permetia recollir un got de fruita fresca.
La tarda va està farcida de música i de sorpreses, els nens i nenes de la xarxa de Centres Obert si els seus monitors ens van proposar una Flash Mob sorpresa enmig de la plaça.

Després d’aquesta activitat, el torn va ser per l’Escola de Música l’Orquestra que van preparar un taller de percussió i batucada en viu i directe on els nens i nenes que en aquell moment estaven a la plaça van poder ser els i les protagonistes del taller de percussió.

La jornada va finalitzar amb una explosió musical de la Lali Begood de diferents estils que va animar a grans i petits a moure el cos!
Per la plaça van passar unes 200 persones al llarg de la tarda.