Un Musik N Viu amb Punt G

Durant les 4 nits del Musik N Viu tindreu a disposició el Punt G, un dispositiu d’atenció, prevenció i reducció de riscos present les nits festives de Granollers per donar resposta a situacions que es poden donar al llarg de la festa.

El dispositiu ofereix un servei d’atenció directe al públic per reduir els riscos que es desprenen del consum d’alcohol i altres drogues, promocionar una sexualitat respectuosa, lliure i protegida, i atendre les agressions masclistes i altres violències, tot oferint un espai segur, agradable i igualitari.

Podeu trobar el dispositiu el mateix dia de la festa a través d’un espai físic, com a través de les parelles itinerants, que són els i les professionals destinades a atendre i informar de manera més directe a la ciutadania. També us podeu adreçar a la zona de barres les nits d’oci si ho necessiteu!

El telèfon de contacte: 683641983