Un any mes de música en directe

Aquest dissabte 3 de juliol va finalitzar una nova edició del Festival Musik N Viu després de 7 dies en directe a diferents espais de la ciutat.  
La música i els espectacles van continuar el dijous 29  de juny el Parc Torràs Villà amb la proposta musical del cantautor Roger SantaEugènia Quartet fent vibrar a unes 230 persones assistents. 
La finalització de concerts el Parc Villà no va significar el final del Festival, sinó que ens vam traslladar a un nou espai, el ja conegut recinte firal que va aglutinar les tres últimes tardes-vespres.
El dia 1 de juliol va ser el torn d’una nova entitat, Konghost que van fer una proposta musical electrònica amb un públic selectiu, hi van assistir unes 182 persones. La nit de divendres va ser el torn de Jovent Ignorat que van tornar gairebé exhaurir entrades, i van tenir un total de 719 assistents entre els concerts de Saigon, Lildami i Miquel del Roig com un clàssic del Festival i en substitució el grup The Tyets que van haver de suspendre el seu concert amb motiu d’un cas de Covid.
El punt i final del Festival  el va posar novament l’entitat Konghost amb l’actuació de dj‘s més consagrats com Yuri, que va aplegar 337 persones.
Vam comptar amb la presència del Punt G i de l’entitat Trenquem Armaris.