El Musik N Viu omplirà el Parc Firal de música en directe els dies 8, 15 i 16 de juliol

El festival celebra la 17a edició amb una programació de referència en el mapa musical català

Després d’un any sense festival (2020), i un segon any adaptat a la situació epidemiològica del moment, torna el Musik N Viu més actiu que mai.

Els dies 8, 15 i 16 de juliol el Parc Firal es convertirà en l’escenari de la 17a edició del Musik N Viu, amb Skarra Mucci, DJ Monkey i DJ Letung, The Tyets i Nativa com a caps de cartell.

Musik N Viu va néixer l’any 2005 fruit de la demanda de diverses entitats i grups de joves de disposar d’espais d’oci nocturn a la ciutat. Es tracta d’un festival de música en directe organitzat conjuntament entre les entitats musicals de la ciutat i el Servei de Joventut de l’ajuntament de Granollers.

One Drop, l’Associació Reggae de Granollers, organitzarà els concerts del dia 8 de juliol. El cantant jamaicà Skarra Mucci compartirà escenari amb el col·leccionista de vinils i toaster valencià Pupa Congo. També podrem gaudir de la canadenca amb arrels jamaicanes Misha1Dem, i dels soundsystems osonencs Fire Warrior Sound i HiLight Sounds, i els vilanovins Urtica Sound.

Konghost s’encarregarà dels concerts del dia 15 de juliol, amb DJ Monkey, a qui agrada definir-se com l’activista de la cultura de club, i DJLetung, amb més de 20 anys de trajectòria darrera els plats i actuant en festivals de música, que rescatarà l’esperit de finals dels 90 per a la 17a edició de Musik N Viu. Compartiran cartell amb els granollerins Kon Act, en Miguel Bouroubat i en Jordi Casellas, cofundadors del segell discogràfic Konghost; els granollerins Dosha (Joel Parera) i Babar, i l’artista vallesà Acètic.

Jovent Ignorat són responsables dels concerts del 16 de juliol, que comptarà amb Nativa i The Tyets com a caps de cartell i la música del grup emergent Lola and the Rhinos, integrat per músics d’Osona i el Vallès Oriental.