Com arribar fins a Granollers?

Si cliqueu aquest enllaç trobareu tota la informació per saber arribar fins a la ciutat.

 

Com moure’s per dins de la ciutat?

A continuació teniu tota la informació per saber com moure’us per Granollers segons quin mitjà de transport utilitzeu.

Plaça de l’Església

Al costat de la Porxada

15 de juny

 

Musik N Viu Kids

En cotxe: Podeu deixar el vehicle als carrers Ricomà, Sant Jaume o Princesa. Aquests carrers són circumdants a la plaça i són de pagament (zona blava). Si voleu optar per una opció gratuïta podeu aparcar al Passeig Fluvial, paral·lel al carrer de Roger de Flor, a l’alçada de l’Escola Salvador Espriu i l’Institut Antoni Cumella. Des d’aquí la plaça de l’Església es troba a 10 minuts a peu. 

En tren: Baixeu a l’Estació de tren Granollers-Centre; pugueu per l’ avinguda de Sant Esteve; just abans d’arribar a l’Estació d’autobusos de Granollers, travesseu i enfileu el carrer de Josep Umbert; seguiu per la zona de vianants del carrer d’Anselm Clavé; gireu pel segon carrer a l’esquerra, el carrer de Santa Esperança; continueu fins a la plaça de la Porxada; creueu la plaça per l’esquerra de l’Ajuntament i arribareu a la plaça de l’Església. Tardereu 15 minuts a peu. 

En autobús: Pareu a l’Estació d’autobusos de Granollers; travesseu i enfileu la plaça de Pau Casals, trenqueu a la dreta i després gireu pel primer carrer a l’esquerra, el carrer de Marià Maspons; creueu el carrer d’Anselm Clavé i agafeu el carrer de Santa Esperança; continueu fins a la plaça de la Porxada; creueu la plaça per l’esquerra de l’Ajuntament i arribareu a la plaça de l’Església. Tardareu 6 minuts a peu. 

Més informació, a través d’aquest mapa.

Parc Torras Villà

Al costat de l’Estació d’autobusos de Granollers

28 i 29 de juny

Festival Musik N Viu

En cotxe: Podeu deixar el vehicle als carrers Girona i d’Agustí Vinyamata. Aquests carrers són circumdants al parc i són de pagament (zona blava). Si voleu optar per una opció gratuïta podeu aparcar al pàrquing La Bòbila, situat al camí de Santa Quitèria, s/n. Des d’aquí el parc Torras Villà es troba a 6 minuts a peu.

En tren: Baixeu a l’Estació de tren Granollers-Centre i pugueu per l’ avinguda de Sant Esteve. Trobareu el parc Torras Villà en 12 minuts, passada l’Estació d’autobusos de Granollers. 

En autobús: Pareu a l’Estació d’autobusos de Granollers. L’estació està situada just al costat del parc Torras Villà, si camineu per l’avinguda del Parc en direcció nord hi arribareu en 2 minuts.

Més informació a través d’aquest mapa.

Recinte Firal

Entre el carrer de Londres i el passeig Fluvial

12 i 13 de juliol

Festival Musik N Viu

En cotxe: Al voltant del Recinte Firal i als carrers adjacents hi ha moltes places d’aparcament gratuïtes.

En tren: Baixeu a l’Estació de tren Granollers-Centre; camineu pel passeig de Cristòfol Colom, seguiu pel carrer de Fernao Magallanes i després pel carrer del Camp de les Moreres. Finalment, gireu a l’esquerra pel Passeig Fluvial i arribareu al Recinte Firal. Tardareu 15 minuts a peu.

En autobús: Agafeu l’autobús L21 i baixeu a la parada Avinguda d’Europa. Des d’aquí tardareu 12 minuts a peu. Només heu de seguir l’avinguda d’Europa avall fins al carrer de Londres; gireu a la dreta al carrer de Londres i a la vostra esquerra ja trobareu el Recinte Firal.  

Més informació a través d’aquest mapa.