JOVENT REPUBLICÀ GRANOLLERS

Qui som?

Som una organització política del jovent independentista. El nostre objectiu és conscienciar i mobilitzar el jovent dels Països Catalans. Treballen per millorar les condicions de vida del jovent, incidint en totes les poblacions i en tots els àmbits.

Què fem?

Participem en una multitud d’espais, xarxes associatives i moviments socials. Amb l’ajuda de milers de joves compromesos, elaborem una anàlisi global del moviment juvenil i col·laborem en la seva dinamització amb totes les nostres forces.

On som?

Carrer de Torras i Bages, 9 – Granollers

De dilluns a divendres de 9 a 13 h

Més informació: 

www.joventrepublica.cat/locals/granollers

granollers@joventrepublica.cat

          

ASSOCIACIÓ GRANOLLERINA DE MÚSICS (ASGRAM)

Qui som?

Som una associació juvenil de músics de Granollers. Dedicada a la promoció de grups novells i semiprofessionals i a l’organització de concerts i altres activitats musicals.

Què fem?

Promovem nous grups juvenils i organitzem concerts de tots els estils per poder oferir una experiència variada per a tots els gustos. Destaca la coorganització dels Concerts de Lluna Plena i les Jam Sessions. 

On som?

Gra. Equipament Juvenil

Plaça de l’Església, 8 – Granollers

Més informació: 

asgramentitat@gmail.com

          

JOVENT IGNORAT

Qui som?

Com a una associació juvenil sense ànim de lucre, des del 2003 promovem activitats lúdiques i culturals per als joves de Granollers. Tot i que organitzem diverses activitats durant l’any, destaquen la Nit de Fi d’Any i la Revetlla de Sant Joan.

Què fem?

Som un col·lectiu de joves que ens dediquem a la promoció i producció d’activitats festives a la ciutat de Granollers. La finalitat de les nostres activitats no és el lucre econòmic, sinó el benefici de caràcter participatiu i social. 

Més informació:

www.joventignorat.cat

joventignorat@gmail.com

          

ASSOCIACIÓ URBANA DE SONS I ARTS (AUSA)

Qui som?

Som una entitat granollerina integrada per músics, programadors i gestors culturals amb àmplia experiència com a creadors de cultura a Granollers. Perseguim la promoció cultural d’artístes i creadors de diferents i múltiples disciplines d’expressió artística (música, teatre, dansa i altres generes equiparables).

Què fem?

Creem esdeveniments, espectacles i espais per la divulgació i visibilitat de joves artistes i nous creadors . Tenim múltiples propostes culturals de la nostra comarca. 

Més informació: 

www.ausagranollers.cat

ausagranollers@gmail.com

          

DIABLES DE GRANOLLERS

Qui som?

Vam néixer el 1985 a Granollers amb la idea d’engrescar la Festa Major de Blancs i Blaus. Però la bona acceptació va propiciar les ganes i l’entusiasme per contribuir a recuperar aquesta tradició. La colla, amb més de 200 persones, la formen 3 grups: infantil, jove i gran.

Què fem?

Fem una dotzena d’actuacions a l’any. No fallem a les festes majors de tot Catalunya i més enllà. Les actuacions, seguides per un nombrós públic, estan obertes a tothom que tingui ganes de ballar i fer gresca. Els Diables hi posem el foc i el ressò dels timbals. 

On som?

La Troca. Centre de Cultura Popular i Tradicional

Carrer d’Enric Prat de la Riba, 77 – Granollers

Tel. 93 860 48 54

Més informació: 

www.diablesdegranollers.com

diables@diablesdegranollers.com