Obrim a les 22 h

ADALA & THE SAME SONG BAND

CAP DE CARTELL

Adala és el nom del projecte artístic del músic Guillem Simó, que ha actuat amb grups de ritmes jamaicans com l’A4 Reggae Orchestra.

Va començar a gravar els primers senzills amb Roger Bongoroll Villanueva, amb l’ajut de la banda que ell mateix va crear per acompanyar el seu projecte, sota el nom de The Cold December. Amb aquesta mateixa banda va aconseguir gravar els seus dos primers àlbums, Born i Cel, sense oblidar el seu single de més èxit fins ara, Temps de guerra, que va servir com a carta de presentació del músic barceloní, abans de llençar cap disc o EP.

A finals de 2017 va publicar tres senzills més: Hibarnan, El foc que mou la Terra i La Dinastia de la Plata, amb l’ajut dels músics de The Cold December. Aquesta banda, però, va decidir canviar-se el nom i anomenar-se The Same Song Band, que també acompanya músics com Alex Bass o Paula Bu. A principis del 2018 apareix el projecte musical Born·Cel·Ona, gràcies a l’últim EP, anomenat Ona. Un projecte que inclou tres àlbums de curta durada i catorze cançons de reggae llibertari i revolucionari, unint temes dels seus dos EP i el disc.

El projecte és una arma carregada de crítica social, ètica i espiritualitat, que dispara contra totes les fronteres, les corones, el poder i totes les seves guerres. El missatge conscient i contracultural els mou a fer un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent com és el reggae dels anys 70 i 80.

Més informació:
Web oficial
Facebook
Twitter
Instagram Adala
Instagram The Same Song Band
YouTube
Spotify
Anartist Pixelfed

SR. WILSON & THE ISLAND DEFENDERS

Sr. Wilson és un cantant de reggae barceloní que va començar la trajectòria musical l’any 2006. Al 2007 publica la primera cançó, tot i que no grava la primera maqueta fins al 2010: una recopilació dels temes compostos fins a aquell moment. Al 2012 publica Good Man Style, el seu disc debut. El segueixen Sr. Wilson meets Genis Trani (2014) i Paso firme (2015). Al 2018 va presentar el seu tercer treball, 24/7, produït i gravat per The Island Defenders.

Actualment és considerat com un dels referents espanyols en dancehall i reggae; ha actuat en alguns dels festivals estatals més importants i per tot Europa, els EUA, el Canadà, el Japó, Mèxic i Colòmbia.

Més informació:
Facebook Sr. Wilson
Facebook The Island Defenders
Twitter
Instagram Sr. Wilson
Instagram The Island Defenders
YouTube

ANDANA

Andana és la nova proposta de reggae del Maresme. Formació en procés d’evolució constant des de 2016, fa servir la filosofia reggae roots dels anys 70 i 80 per transmetre les seves lletres.

Andana està format per Pau Samper (percussió), Eduard Varela (teclats), Xavier Abellaneda (bateria), Manel Agustí (baix), Joan Fité (guitarra), Pau Ruz (guitarra), Tomàs Sánchez (saxo), Sebi Escarpenter (trompeta) i Àlex Garcia (veu).

El projecte parla de l’apoderament individual: estimar-se prou un mateix per destruir-se dia a dia, per renéixer diferent. Perquè la societat ens diu com hem de ser i què hem de fer per perdre part de la nostra personalitat. Cada persona és única i perfecta; no hem de deixar que els prejudicis i etiquetes ens limitin.

Més informació:

Web oficial
Facebook 
Instagram

COOL DOWN

Cool Down és un soundsystem local que neix l’any 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura del reggae a través de les seves sessions. Format per Joan Vera i Roger Santaeugènia, Cool Down ha participat en diversos esdeveniments culturals fent sonar tota classe de ritmes jamaicans. Sigui en format vinil o digital, les seves sessions no deixen indiferent a ningú i ens faran ballar des del primer fins a l’últim tema!

Big tunes selection, no t’ho perdis!

Més informació:

Facebook