Per primera vegada l’Observatori – Centre d’estudis del Vallès Oriental i l’Observatori de la Igualtat de gènere de Granollers publiquen una nota informativa en la qual s’analitzen les dades del Consell General de Poder Judicial sobre l’activitat judicial vinculada als processos de violència de gènere per a l’any sencer disponible, el 2017. Els resultats més rellevants d’aquest anàlisi són: que el partit judicial de Granollers és el que més ordres de protecció va denegar de tot Catalunya, el 77,2% de les ordres sol·licitades. Que el nombre de denúncies per violència de gènere va augmentar en més d’un 100% en el partit judicial de Granollers del 2016 al 2017, malgrat aquest augment, la proporció de denúncies encara és inferior que al conjunt de Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *